extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää
thumb_seitan_yakso.jpg
Mausteinen vehnäproteiinipohjainen lihankorvike kasvisruokavalioon. Valmista sellaisenaan esimerkiksi salaattiin tai lämmitettynä kastikkeisiin tai patoihin. Seitan on aasialaisen ja varsinkin japanilaisen keittiön ruokaohjeissa usein mainittu raaka-aine. Valmistusaineet: Vehnägluteeni*, vesi, ta...
> Lue lisää
thumb_soijakastike_yakso.jpg
Yakso soijakastike on japanilaisen keittiön peruskastikkeita, joka valmistetaan fermentoiduista soijapavuista. Fermentointi tehdään Koji-perinteen tapaan ja se kestää yli 1,5 vuotta. Väri on syvän tumman ruskea. Maista niin huomaat eron!Valmistustaineet: Soijapavut*, vehnä*, merisuola, vesi, Koji...
> Lue lisää
thumb_tempeh_yakso.jpg
Tempeh on fermentoimalla käsiteltyjä soijapapuja. Käsittelyn ansiosta soijapavut ovat ihmiselle sulavammassa muodossa. Samalla saadaan makuvivahteita sienimäisestä lihaiseen koostumukseen.Valmista tempeh leikkelemällä se paloiksi, marinoimalla tai uittamalla suolavedessä tai soijakastikkeessa ja ...
> Lue lisää
 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto