extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Spielberger Mühle

Jo kolmannessa polvessa toimiva mylly on jalostanut biodynaamisia, Demeter-valvottuja tuotteita jo yli 50 vuotta. Sopimustuotanto sekä tuottajien että kuluttajien kanssa yhteistyössä tapahtuva tuotekehitys ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä. Kaikessa toiminnassaan mylly haluaa olla jälleenmyyjilleen ja asiakkailleen läpinäkyvä. Siten yrityksen omilla verkkosivuilla on päivitettynä mm. alueella toimivien sopimustuotantotilojen nimet.

Vuodesta 2011 lähtien mylly on ollut mukan BioFair -ohjelmassa, jossa yrityksen perusarvot laatu, avoimuus, alueellisuus, kestävyys ja oikeudenmukaisuus auditoidaan myös kolmannen riippumattoman osapuolen toimesta. 

Jalostuslaitos on modernisoitu perinteitä kunnioittaen. Erilliset linjastot ja tarkka säilytys mahdollistavat myös gluteenittomien tuotteiden valmistuksen ja pakkaamisen.  Yli 300 vuotta vanha kivirakennus entisöitiin toimistokäyttöön vanhaa säästäen. Aurinkopaneelit ja sädevedenkeruusysteemit huolehtivat energian ja veden tarpeesta. 

 

 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto