extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Speickin tarina

Perheyritys yli 80 vuotta luonnonkosmetiikan kehittämisessä  

Vuonna 1928 perustetun yrityksen kolmas sukupolvi jatkaa työtä, jonka perustaja Walter Rau aloitti kehittämällä mietoja ja hoitavia saippuoita ihmisille. Hänen vanhempansa tekivät jo aikoinaan pyykinpesuun sopivia saippuoita. 

Antroposofinen maailman katsomus, luonnon kunnioittaminen ja jatkuva halu oppia luonnosta on linjannut tuotekehitystä kaikki nämä vuodet. Alppien rinteiltä löytyi Valerina Celtica, toiselta nimeltään Speick. Tämä monipuolinen kasvi onkin lähtökohtana nimeään kantaville tuotesarjoille, kasvojen, hiusten ja vartalonhoidon monissa tuotteissa. Walter Rau huomasi, että kasvi vaikuttaa keskushermostoon rauhoittavasti ja samaan aikaan se stimuloi autonomista hermostoa.

Valvottua luonnonvaraisen kasvin keräämistä

Speick on hyvin harvinainen ja kasvaa luomuvalvotulla keruu alueella Alpeilla. Walter Rau on ainoa yritys maailmassa, jolla on lupa tietyn kasvimäärän keräämiseen yhden viikon aikana vuosittain. Kerääjinä on nimettyjen luomutilojen henkilöt ja keruu tapahtuu käsin. 

Traditiosta tulevaisuuteen - tavoite on sama

Being seen as a person; being given the opportunity to grow and to learn - periaate on ohjannut yrityksen työyhteison kehittymistä. Ihmisen toimintaa on suhteutettu tavoitellen tasapainoa luonnon kanssa.

Tavoite on yhä sama: Kehittää luonnonkosmetiikkaa joka hoitaa ja ruokkii jokaisen yksilön elinvoimaa luonnon raaka-aineilla. Tuotteissa käytetään valvottuja luomutuotettuja raaka-aineita aina kun niitä on laadullisesti ja määrällisesti saatavilla. Luonnolliset kasviöljyt ja eteeriset öljyt sekä luonnon omat säilöntäaineet riittävät tuotteiden valmistamiseen. Kasviuutteet valmistetaan itse tehtaalla. Eläinkokeita ei tehdä ja niitä ei sallita myöskään alihankkijoilta tai tavarantoimittajilta.  

Lue lisää yrityksen historiasta ja Speick -kasvista. 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto