extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Naturata

 Jo vuodesta 1976 on yhtiön tavoitteena ollut edistää ja kehittää tervettä yhteiseloa luonnon ja ihmisen välilä. Asiakas on aina toiminnan keskiössä. Tavoitteena on tuottajien ja valmistajien kanssa yhteistyöllä vastata asiakkaiden toiveisiin korkealaatuisilla luomutuotteilla. 

Naturata on mukana useissa kehitysprojekteissa eri puolilla maailmaa. Näiden projektien avulla osaaminen biodynaamisen ja luomuviljelyn avulla laajenee ja Naturata saa uusia sopimustuottajia raaka-aineille.Voit lukea projekteista Naturatan sivuilta saksaksi ja englanniksi.  

Kaiken toiminnan lähtökohtan on toiminta tasapainossa vallitsevan luonnon kanssa sekä reiluus. Tuottajat Euroopassa ja muualla maailmassa saavat tuotannostaan reilun hinnan.  Yhteistyö perustuu pitkäaikaisiin sopimuksiin ja luotettava tilausrytmi antaa tuottajille mahdollisuuden kehittää tuotantoaan.

Saatavilla erikoiskaupoista ja luomuun erikoistuneista marketeista

Ruohonjuuret, Ekolot ja lukuisat luomuun erikoistuneet myymälät tarjoavat vaihtelevan valikoiman Naturatan tuotteita. Yksittäiset K-kaupat sekä isoimmat hypermarketit tarjovat osittain sesonkiluontaisesti eri tuotteita.

Itu Biodyn Oy tuo Suomeen Naturatan laajasta valikoimasta yli 30 tuotetta: pastaa, kastikkeita, suklaata, sokeria, suolaa... Tutustu valikoimaan näillä sivulla.

Otamme mieluusti vastaan myös tuotetoiveita tuotavista tuotteista. Ota yhteyttä!

 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto